Υλικά

  • 2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού
  • 1 ποτήρι νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού
  • 5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη

Εκτέλεση Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρετε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτετε τα 5 φύλλα ζελατίνας και τον χυμό πορτοκαλιού και τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε και βάζετε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 – 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.