Υλικά
- 300 γραμμάρια έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 70 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας έτοιμη
- 160 γραμμάρια τυρί κρέμα
- σκόρδο
- μυρωδικά της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
- Απλώνετε τη ζύμη σε ένα κυκλικό ταψί, στο οποίο έχετε τοποθετήσει λαδόκολλα ή έχετε πασπαλίσει αλεύρι για να μην κολλήσει.
- Τεντώνετε τη ζύμη προς τα έξω έτσι ώστε να δημιουργηθεί παχιά κρούστα στο πίσω μέρος.
- Από πάνω στρώνετε τη σάλτσα ντομάτας.
- Ανακατεύετε καλά το τυρί κρέμα για να αποκτήσει μία πιο μαλακή και ομοιογενή υφή.
- Προσθέτετε μικρές κουταλιές πάνω από τη ντομάτα και απλώνετε σε όλη την επιφάνεια της πίτσας, αφήνοντας μερικά κενά και από πάνω τα μυρωδικά που σας αρέσουν.
- Τη βάζετε στο φούρνο στους 200 με αέρα και κάτω αντίσταση και την ψήνετε τουλάχιστον για 15 λεπτά ή για όσο χρειάζεται, μέχρι να γίνει αφράτη η ζύμη.