Υλικά

  • 1 συσκευασία ραβιόλια
  • 2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
  • 300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
  • 150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • σέλινο

Εκτέλεση

  1. Ρυθμίζετε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνετε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
  2. Βράζετε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου.
  3. Παίρνετε ένα ταψί αρκετά βαθύ, βάζετε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύετε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
  4. Προσθέτετε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα ρίχνετε στο ταψί.
  5. Τα βάζετε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 35 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.