Υλικά
- 1 συσκευασία ραβιόλια
- 2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
- 300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
- 150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
- πιπέρι
- αλάτι
- σέλινο
Εκτέλεση
- Ρυθμίζετε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνετε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
- Βράζετε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου.
- Παίρνετε ένα ταψί αρκετά βαθύ, βάζετε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύετε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτετε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα ρίχνετε στο ταψί.
- Τα βάζετε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 35 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.