Υλικά
- 200 γραμμάρια αρακάς κατεψυγμένος
- 150 γραμμάρια φασολάκια στρογγυλά
- 2 κολοκυθάκια
- 1 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
- Παρμεζάνα κομμένη σε φέτες για το σερβίρισμα
- Ρίγανη
Εκτέλεση
- Βράζετε τον αρακά, τα φασολάκια και τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Στραγγίζετε και κόβετε σε 2-3 κομματάκια τα φασολάκια και σε ροδέλες τα κολοκυθάκια.
- Βάζετε σε μπολ όλα τα λαχανικά μαζί με την ρόκα.
- Ανακατεύετε καλά λαδολέμονο μαζί με ρίγανη, αλατοπιπερώνετε τη σαλάτα και περιχύνετε με τη σάλτσα και την παρμεζάνα.