Υλικά

  • 200 γραμμάρια αρακάς κατεψυγμένος
  • 150 γραμμάρια φασολάκια στρογγυλά
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
  • Παρμεζάνα κομμένη σε φέτες για το σερβίρισμα
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τον αρακά, τα φασολάκια και τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Στραγγίζετε και κόβετε σε 2-3 κομματάκια τα φασολάκια και σε ροδέλες τα κολοκυθάκια.
  2. Βάζετε σε μπολ όλα τα λαχανικά μαζί με την ρόκα.
  3. Ανακατεύετε καλά λαδολέμονο μαζί με ρίγανη, αλατοπιπερώνετε τη σαλάτα και περιχύνετε με τη σάλτσα και την παρμεζάνα.