Υλικά

  • 300 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
  • 170 γραμμάρια νερό χλιαρό
  • 20 γραμμάρια μαγιά φρέσκια
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  1. Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε το αλεύρι, τη μαγιά, το χλιαρό νερό και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν, στη συνέχεια προσθέτετε το αλάτι και στο τέλος το λάδι.
  2. Μόλις ετοιμαστεί η ζύμη την αφήνετε να φουσκώσει για τουλάχιστον 30 λεπτά σε ζεστό μέρος ή για 10 λεπτά σε ζεστό φούρνο.