Υλικά
- 4 ψωμάκια κυκλικά για μπέργκερ
- 200 γραμμάρια ανθότυρο
- 2 αγγουράκια πίκλες κομμένα σε λεπτές φέτες
- 4 μπιφτέκια 120 γραμμαρίων ψημένα έτοιμα για μπέργκερ
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 4 φύλλα μαρουλιού κομμένα στα 2
- 4 μικρές κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
- 4 φύλλα μαρούλι
Εκτέλεση
- Κόβετε το ψωμάκι του μπέργκερ στα δύο.
- Στο κάτω μέρος αλείφετε το ανθότυρο και από πάνω προσθέτετε λεπτές φέτες αγγουράκι πίκλα και το μπιφτέκι, το οποίο έχετε ζεστάνετε στη τοστιέρα για περίπου 5 λεπτά και από τις δυο μεριές μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέτετε από πάνω και το κρεμμύδι και τη κέτσαπ και ένα φύλλο μαρούλι.
- Στο πάνω ψωμάκι του μπέργκερ αλείφετε τη μουστάρδα, κλείνετε το μπέργκερ και το ζεσταίνετε για 2-3 λεπτά στο γκριλ.
- Σερβίρετε σε πιάτο και προσθέτετε πάνω στο ψωμάκι με την μουστάρδα τα φύλλα μαρουλιού.