Υλικά
- Μισό λίτρο γάλα
- Μισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 4 φύλλα ζελατίνης
- 250 γραμμάρια μάνγκο λιωμένο στο μπλέντερ
- 150 γραμμάρια ζάχαρη
- Μία βανίλια
- 100 γραμμάρια λικέρ amaretto
Εκτέλεση
- Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί με το λιωμένο μάνγκο, εκτός από τα φύλλα ζελατίνης και τοποθετείτε στη φωτιά, ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να βράσουν.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και βάζετε το μείγμα σε άλλο σκεύος, προσθέτοντας τα φύλλα ζελατίνης. Ανακατεύετε μέχρι η κρέμα γάλακτος να κρυώσει.
- Βάζετε στο ψυγείο για 5 ώρες και γαρνίρετε με καρύδα.