Υλικά
- 600 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
- 2 φλιτζάνια ινδική καρύδα τριμμένη
- ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 2 λάιμ (για το ξύσμα)
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
- Αφού ψιλοκόψετε τη λευκή σοκολάτα, τη βάζετε σε μπεν μαρί και τη λιώνετε.
- Προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα των λάιμ και ανακατεύετε καλά.
- Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει.
- Μετά το βγάζετε από το ψυγείο και πλάθοντας κομμάτια από το μείγμα, δίνετε σχήμα στα τρουφάκια. Με αυτά τα υλικά φτιάχνετε περίπου 50 τρουφάκια.
- Τα περνάτε από την ινδική καρύδα και βάζετε ξανά τα τρουφάκια στο ψυγείο.