Υλικά

  • 600 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
  • 2 φλιτζάνια ινδική καρύδα τριμμένη
  • ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 2 λάιμ (για το ξύσμα)
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Αφού ψιλοκόψετε τη λευκή σοκολάτα, τη βάζετε σε μπεν μαρί και τη λιώνετε.
  2. Προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα των λάιμ και ανακατεύετε καλά.
  3. Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει.
  4.  Μετά το βγάζετε από το ψυγείο και πλάθοντας κομμάτια από το μείγμα, δίνετε σχήμα στα τρουφάκια. Με αυτά τα υλικά φτιάχνετε περίπου 50 τρουφάκια.
  5. Τα περνάτε από την ινδική καρύδα και βάζετε ξανά τα τρουφάκια στο ψυγείο.