Υλικά
- 1 φιλέτο γαλοπούλας στήθος κομμένο σε φέτες
- Λίγο ηλιέλαιο
- Ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος
- Λίγους κόκκους ροζ και πράσινου πιπεριού
- 200 γραμμάρια μανιτάρια
- Αλάτι, πιπέρι
- 100 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
- Λίγο ροζέ κρασί
Εκτέλεση
- Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο, σοτάρετε τη γαλοπούλα κομμένη σε χοντρές φέτες μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 4 – 5 λεπτά, από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά.
- Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι, ρίχνετε τα μανιτάρια, το ροζέ κρασί και τους κόκκους πιπεριού. Μόλις εξατμισθεί το κρασί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το κασέρι ψιλοκομμένο.
- Σε 2 λεπτά η σάλτσα είναι έτοιμη και τη ρίχνετε πάνω στη γαλοπούλα.