Υλικά

  • 1 φιλέτο γαλοπούλας στήθος κομμένο σε φέτες
  • Λίγο ηλιέλαιο
  • Ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος
  • Λίγους κόκκους ροζ και πράσινου πιπεριού
  • 200 γραμμάρια μανιτάρια
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 100 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
  • Λίγο ροζέ κρασί

Εκτέλεση

  1. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο, σοτάρετε τη γαλοπούλα κομμένη σε χοντρές φέτες μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 4 – 5 λεπτά, από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά.
  2. Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι, ρίχνετε τα μανιτάρια, το ροζέ κρασί και τους κόκκους πιπεριού. Μόλις εξατμισθεί το κρασί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το κασέρι ψιλοκομμένο.
  3. Σε 2 λεπτά η σάλτσα είναι έτοιμη και τη ρίχνετε πάνω στη γαλοπούλα.