Υλικά
- 1 κιλό αλεύρι σκληρό
- 1 αυγό
- λίγο λάδι
- αλάτι
- νερό όσο πάρει
- Μυξήθρα ξερή τριμμένη για σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Ζυμώνετε όλα τα υλικά πάρα πολύ καλά. Όσο περισσότερο ζυμώσετε τόσο πιο αφράτες θα γίνουν οι γκόγκες. Πλάθετε τη ζύμη σε σχήμα μακαρονιού και στη συνέχεια κόβετε σε μικρά κομματάκια.
- Τα βράζετε σε μπόλικο νερό για 10 λεπτά, σουρώνετε. Βάζετε λάδι στο τηγάνι να κάψει καλά και τηγανίζετε τις γκόγκες μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Σερβίρετε με τριμμένη μυζήθρα.