Υλικά
- 300 γραμμάρια τορτελίνια
- ½ κούπας κεφαλογραβιέρα
- 1 κούπα regato
- 200 γραμμάρια αρακά
- 50 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε φέτες
- 1 κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
- μαϊντανό
- 2 κουταλιές σούπας λάδι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
- Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει λίγο ρίχνουμε το ψιλοκομμένο μπέικον και τον αρακά. Αφήνουμε να μαραθούν λίγο χωρίς να καούν.
- Ανακατεύουμε, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις πιουν τα υγρά τους προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά και ανακατεύουμε.
- Όταν λιώσουν τα τυριά προσθέτουμε τα τορτελίνια τα οποία έχουμε σουρώσει (όχι πολύ καλά), ανακατεύουμε και σερβίρουμε στα πιάτα, γαρνίροντας με μαϊντανό ψιλοκομμένο.