Υλικά
- 1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
- ½ κιλό μάραθο φρέσκο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
- 2 κουταλιές πελτέ ή 3 φρέσκιες ντομάτες
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το ζεσταίνουμε. Ακολούθως ρίχνουμε μέσα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
- Τσιγαρίζουμε το αρνάκι μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αμέσως μετά ρίχνουμε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
- Διαλύουμε τον πελτέ σε δύο ποτήρια νερό ή κόβουμε 2-3 φρέσκες ντομάτες και τις ρίχνουμε μέσα στο αρνί.
- Αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε για περίπου 45 λεπτά.