Υλικά

  • 1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
  • ½ κιλό μάραθο φρέσκο
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
  • 2 κουταλιές πελτέ ή 3 φρέσκιες ντομάτες
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το ζεσταίνουμε. Ακολούθως ρίχνουμε μέσα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  2. Τσιγαρίζουμε το αρνάκι μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αμέσως μετά ρίχνουμε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
  3. Διαλύουμε τον πελτέ σε δύο ποτήρια νερό ή κόβουμε 2-3 φρέσκες ντομάτες και τις ρίχνουμε μέσα στο αρνί.
  4. Αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε για περίπου 45 λεπτά.