Υλικά
- 500 γραμμάρια σπαγγέτι
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
- 200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Μαϊντανό (προαιρετικά)
- Ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Με έναν αποφλοιωτή λαχανικών κόβετε τα κολοκυθάκια σε λεπτές λωρίδες. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου.
- Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.