Υλικά
- 600 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο
- 160 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλιά του γλυκού κουρκουμά
- βούτυρο για το ταψί
- λάδι για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκουμά, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.
- Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.