Υλικά
- 1 κιλό αλεύρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
- 8 κουταλιές της σούπας νερό
- αλάτι
Εκτέλεση
- Για να φτιάξουμε το φύλλο της πρασόπιτας αναμειγνύουμε το αλεύρι, το λάδι, το αλάτι και λίγο χλιαρό νερό και φτιάχνουμε μια ζύμη.
- Τη χωρίζουμε σε δύο μέρη και την πασπαλίζουμε με κορν φλάουρ.
- Στη συνέχεια, ανοίγουμε με τον πλάστη δύο φύλλα, προσέχοντας το ένα να είναι μεγαλύτερο και το άλλο μικρότερο.