Υλικά

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
  • 8 κουταλιές της σούπας νερό
  • αλάτι

Εκτέλεση

  1. Για να φτιάξουμε το φύλλο της πρασόπιτας αναμειγνύουμε το αλεύρι, το λάδι, το αλάτι και λίγο χλιαρό νερό και φτιάχνουμε μια ζύμη.
  2. Τη χωρίζουμε σε δύο μέρη και την πασπαλίζουμε με κορν φλάουρ.
  3. Στη συνέχεια, ανοίγουμε με τον πλάστη δύο φύλλα, προσέχοντας το ένα να είναι μεγαλύτερο και το άλλο μικρότερο.