Υλικά
- 125 γραμμάρια ρόκα
- 100 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
- 2 έως 3 φρέσκα σύκα κομμένα στη μέση
- 50 γραμμάρια καρύδια ψημένα
- 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το λάδι, το ξίδι και το μέλι σε ένα βαζάκι με κλειστό καπάκι.
- Ρίχνετε τη ρόκα σε μια σαλατιέρα, το κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κομμάτια, τα καρύδια γύρω από το τυρί και τέλος τα σύκα κομμένα στη μέση.
- Περιχύνετε τη σάλτσα με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.