Υλικά

  • 125 γραμμάρια ρόκα
  • 100 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
  • 2 έως 3 φρέσκα σύκα κομμένα στη μέση
  • 50 γραμμάρια καρύδια ψημένα
  • 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το λάδι, το ξίδι και το μέλι σε ένα βαζάκι με κλειστό καπάκι.
  2. Ρίχνετε τη ρόκα σε μια σαλατιέρα, το κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κομμάτια, τα καρύδια γύρω από το τυρί και τέλος τα σύκα κομμένα στη μέση.
  3. Περιχύνετε τη σάλτσα με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.