Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια θυμαριού
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 4 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλο με την πετσούλα τους
  • 12 πλατιές λωρίδες μπέικον

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Αλατίζετε και πιπερώνετε και πασπαλίζετε με το θυμάρι.
  2. Τυλίγετε κάθε φιλέτο με 3 λωρίδες μπέικον συγκρατώντας το με μια οδοντογλυφίδα.
  3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς , βάζετε τα φιλέτα πάνω στη σχάρα του φούρνου με ένα ταψάκι από κάτω και τα ψήνετε για ½ ώρα και μέχρι να ροδίσουν καλά. Αμέσως μετά τα αναποδογυρίζετε και τα ψήνετε ακόμα 10 λεπτά.