Υλικά
- 3 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι
- 4 τομάτες σε κύβους
- 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα
- 5 ψιλοκομμένα φιλέτα αντσούγιας προαιρετικά
- 1 χούφτα ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
- 1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 χούφτα ψιλοκομμένη κάππαρη
- 1 χούφτα ρόκα χοντροκομμένη
- 1 κουταλάκι της σούπας τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
- Ελαιόλαδο
- Ξίδι
Εκτέλεση Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε τα υλικά και μετά πασπαλίζουμε το φιστίκι.