Υλικά

  • 3 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι
  • 4 τομάτες σε κύβους
  • 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα
  • 5 ψιλοκομμένα φιλέτα αντσούγιας προαιρετικά
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένη κάππαρη
  • 1 χούφτα ρόκα χοντροκομμένη
  • 1 κουταλάκι της σούπας τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
  • Ελαιόλαδο
  • Ξίδι

Εκτέλεση Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε τα υλικά και μετά πασπαλίζουμε το φιστίκι.