Υλικά
- 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά της σούπας καφέ εσπρέσο διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι νερό
- 1 συσκευασία μπισκότα της αρεσκείας σας
- 12 αυγά
- 80 γραμμάρια μαλακό αλεύρι
- 380 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κιλό κουβερτούρα
- 380 γραμμάρια ζάχαρη
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και την κουβερτούρα και τον καφέ να λιώσουν σε μέτρια φωτιά.
- Μετά προσθέτουμε το αλεύρι, τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε ένα αρκετά μεγάλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη και σταδιακά ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο της κατσαρόλας.
- Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, το αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο τετράγωνο ταψάκι και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς (σε προθερμασμένο φούρνο) για 18 λεπτά.