Υλικά
- 15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτες
- 200 γραμμάρια ανθότυρο
- 100 γραμμάρια μαρμελάδα ντομάτα
- Φύλλα βασιλικού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόβετε τη μπαγκέτα σε λεπτές πλάγιες φέτες και τις φρυγανίζετε στο γκριλ του φούρνου για 3 – 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Αλείψτε τις φρυγανισμένες μπρουσκέτες με λίγο ανθότυρο, προσθέτουμε μια κουταλιά από τη μαρμελάδα ντομάτα. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού.