Υλικά
- 250 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 φλιτζάνια τριμμένα καρύδια
- ¼ φλιτζανιού κρέμα γάλακτος Ροδόπη
- ¼ φλιτζανιού βούτυρο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα ξερά φρούτα (σταφίδες, σύκα, βερίκοκα, δαμασκηνα, χουρμάδες)
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Λιώστε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ζάχαρη άχνη.
- Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 2 – 3 ώρες για να σφίξει.
- Πλάστε τα τρουφάκια και βάλτε τα σε χάρτινες ή μεταλλικές θήκες, πασπαλίστε τα με την άχνη και διατηρήστε τα στο ψυγείο.