Υλικά

  • 250 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 φλιτζάνια τριμμένα καρύδια
  • ¼ φλιτζανιού κρέμα γάλακτος Ροδόπη
  • ¼ φλιτζανιού βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα ξερά φρούτα (σταφίδες, σύκα, βερίκοκα, δαμασκηνα, χουρμάδες)
  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

  1. Λιώστε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ζάχαρη άχνη.
  2. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 2 – 3 ώρες για να σφίξει.
  3. Πλάστε τα τρουφάκια και βάλτε τα σε χάρτινες ή μεταλλικές θήκες, πασπαλίστε τα με την άχνη και διατηρήστε τα στο ψυγείο. ΡΟΔΟΠΗ