Υλικά
- 250 γραμμάρια φαρφάλες
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 κοταλιά της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φαρφάλες για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
- Ανακατεύουμε τα φασόλια με το καλαμπόκι και τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει.
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό και στο τέλος την μαγιονέζα μας.