Υλικά

  • 250 γραμμάρια φαρφάλες
  • 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κοταλιά της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φαρφάλες για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
  2. Ανακατεύουμε τα φασόλια με το καλαμπόκι και τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει.
  3. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό και στο τέλος την μαγιονέζα μας.