Υλικά
- 600γρ. αλέυρι
- 6γρ. μπέικιν πάουντερ
- 2 αυγά
- 250γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- 1,5 λίτρο φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το γάλα με το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και λίγο αλάτι. Στο τέλος, προσθέτουμε τα αυγά και τη μαργαρίνη.
- Χτυπάμε στο μίξερ για 2 λεπτά δυνατά. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν θα ξεκολλάει με ευκολία από τα τοιχώματα του μπολ.
- Ανοίγουμε τη ζύμη με τα χέρια ομοιόμορφα σε βουτυρωμένο ταψάκι.
- Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Αναμειγνύουμε τα 4 αυγά με τη χοντροτριμμένη γραβιέρα, την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε καλά.
- Στρώνουμε πάνω στη ζύμη τα κολοκυθάκια και το μπρόκολο και περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών.
- Ψήνουμε στους 180°C για 20 – 30 λεπτά.