Υλικά

  • 125γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ
  • 60γρ. βούτυρο αγελάδος λιωμένο

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να βραχούν ομοιόμορφα.
  2. Στρώνουμε το μείγμα σε μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα διαμέτρου 20 εκ. (ή σε ένα τσέρκι που έχουμε ακουμπήσει πάνω σε ταψί) πιέζοντάς το καλά, ώστε να γίνει συμπαγές. Βάζουμε τη φόρμα στην κατάψυξη για 15’ για να σφίξει το μείγμα. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε την κρέμα.