Υλικά
- 300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα, πολτοποιημένα
- 1 κιλό γιαούρτι
- 125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
- 25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
- 120 ml ζεστό νερό
Εκτέλεση
- Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα φρούτα. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.
- Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ.
- Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκιες φράουλες.