Υλικά
- 1 κουταλιά της σούπας καφέ εσπρέσο
- 1/3 κούπα κακάο
- 1 2/3 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Μισή κούπα ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1 κούπα ανάλατο βούτυρο
- 1 πρέζα αλάτι
- Άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ για τρία λεπτά το βούτυρο με τη ζάχαρη, να ασπρίσει και έπειτα προσθέτουμε και τη βανίλια. Ρίχνουμε τον καφέ, τα κακάο, το αλεύρι και το αλάτι κι ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σχηματίζουμε από τη ζύμη με τα χέρια τα μπισκότα μας και τα τοποθετούμε σε ταψάκι ή αντικολλητικό χαρτί, πάνω στη λαμαρίνα του φούρνου, αφήνοντας μικρό κενό μεταξύ τους.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για ένα τέταρτο.