Υλικά
- 1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
- Μισό φλιτζάνι τσαγιού φέτα τριμμένη
- Μισό φλιτζάνι τσαγιού κασέρι πικάντικο τριμμένο
- 2 κρεμμύδια σε ροδέλες
- 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Μισό κουταλάκι του γλυκού φυτίνη
- Χυμός από ένα λεμόνι
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε καλά το συκώτι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα τυριά, το λάδι, το βούτυρο, το λεμόνι και τα μπαχαρικά. Παίρνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα, αδειάζουμε το μείγμα και το τυλίγουμε πολύ σφιχτά. Τυλίγουμε ξανά το δέμα σε αλουμινόχαρτο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για 2 ώρες.