Υλικά
- 150 γραμμάρια τριμμένη φέτα
- 150 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
- 2 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
- μοσχοκάρυδο
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης
- 150 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
Εκτέλεση
- Στραγγίζετε καλά τις πιπεριές Φλωρίνης και τις κόβετε μικρά κομμάτια. Τις ανακατεύετε με τα τυριά και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ.
- Κόβετε το φύλλο κρούστας σε μεγάλα τετράγωνα, τοποθετείτε στο κέντρο τη γέμιση και τυλίγεται κυλινδρικά. Αλείφετε με το αυγό.
- Ψήνετε για 15 με 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.