Υλικά
- 1 μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- πιπέρι καγιέν
- 1 πακέτο νούντλς αυγού
- λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βράζετε για 7 λεπτά τα νούντλς με αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν όχι όμως παρά βρασμένα και σουρώνετε.
- Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ζεστάνετε το βούτυρο με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε μέσα και το ψιλοκομμένο λάχανο ώσπου να γίνει καστανό για 5 με λεπτά.
- Έπειτα ρίχνετε τα νούντλς και αφήστε να μαγειρευτούν όλα μαζί μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα νούντλς. Αν τα προτιμάτε πικάντικα, ρίξτε από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν πριν σερβίρετε