Υλικά

  • 1 μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • πιπέρι καγιέν
  • 1 πακέτο νούντλς αυγού
  • λίγο βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε για 7 λεπτά τα νούντλς με αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν όχι όμως παρά βρασμένα και σουρώνετε.
  2. Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ζεστάνετε το βούτυρο με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε μέσα και το ψιλοκομμένο λάχανο ώσπου να γίνει καστανό για 5 με λεπτά.
  3. Έπειτα ρίχνετε τα νούντλς και αφήστε να μαγειρευτούν όλα μαζί μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα νούντλς. Αν τα προτιμάτε  πικάντικα, ρίξτε από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν πριν σερβίρετε