Υλικά
- 3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
- 2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γραμμάρια πέννες
- 1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
- 1/2 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις πέννες για 8 λεπτά.
- Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
- Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά με τις, ελιές, την ντομάτα, το αβοκάντο στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.