Υλικά

  • 3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
  • 2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 400 γραμμάρια πέννες
  • 1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 1/2 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις πέννες για 8 λεπτά.
  2. Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε  το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε  το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
  4. Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
  5. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά με τις, ελιές, την ντομάτα, το αβοκάντο στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.