Υλικά

  • 1 πακέτο noodles αυγού
  • 4 καρότα βρασμένα
  • 2 κούπες καλαμπόκι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • Λίγο μαρούλι
  • 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγια
  • 1 ½ φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και  βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Αφού τα σουρώσουμε καλό είναι να τα ανακατέψουμε στην κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
  3. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο οποίο έχουμε ζεσταίνει λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και στη συνέχεια ρίχνουμε 4 καρότα βρασμένα, 1½ φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες, 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες και το καλαμπόκι και τα φέρνουμε μια-δυο βόλτες.
  4. Στο σημείο αυτό ρίχνουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
  5. Στο τέλος προσθέτουμε 4 κουταλιές της σούπας σόγια και την ανακατεύουμε και αυτή.
  6. Τα noodles σερβίρονται ζεστά αμέσως μόλις ετοιμαστούν. Πασπαλίζουμε με λίγο βρασμένο μαρούλι και σερβίρουμε.