Υλικά
- 1 κιλό μοσχαράκι
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
- Ελαιόλαδο
- Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
- Σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε λίγο τα μανιτάρια.
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το μεταφέρουμε σε μια κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
- Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
- Στο χρόνο αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.