Υλικά
- Τρεις μεγάλες ντομάτες
- Ένα κρεμμύδι
- Κεφαλοτύρι τριμμένο
- Ένα αυγό
- Αλεύρι
- Μία σκελίδα σκόρδο
- Δυόσμος
- Βασιλικός
- Μαϊντανός
- Ρίγανη
- Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Παίρνουμε τις ντομάτες μας, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε σουρωτήρι για να φύγουν τα υγρά.
- Ανακατεύουμε τη ντομάτα με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε λίγο αλεύρι ώστε να γίνει το μείγμα σαν κεφτές και να τους τηγανίσουμε.