Υλικά

  • 2 μικρά πορτοκάλια, χωρίς τη φλούδα
  • 3 μεσαία αυγά
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/3 φλ. τσαγιού ηλιέλαιο
  • 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μπολ.
  3. Χτυπήστε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα με ένα μίξερ ή στο μπλέντερ.
  4. Ρίξτε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ ελαφρώς βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 40- 45 λεπτά.