Υλικά
- 2 μικρά πορτοκάλια, χωρίς τη φλούδα
- 3 μεσαία αυγά
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/3 φλ. τσαγιού ηλιέλαιο
- 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μπολ.
- Χτυπήστε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα με ένα μίξερ ή στο μπλέντερ.
- Ρίξτε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ ελαφρώς βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 40- 45 λεπτά.