Υλικά

  • 1 καρότο
  • 1 κολοκυθάκι
  • 2 αυγά
  • 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 2 φέτες μοτσαρέλα ή τριμμένο τυρί

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Τρίψτε το καρότο και το κολοκυθάκι και προσθέστε τα χτυπημένα αυγά.
  3. Προσθέστε στο μείγμα τη μαγειρική σόδα και ανακατέψτε καλά.
  4. Ρίξτε το μείγμα της ομελέτας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε μέχρι να πάρει λίγο χρώμα από κάτω.
  5. Γυρίστε από την άλλη πλευρά και προσθέστε το τυρί.
  6. Μόλις ψηθεί η ομελέτα, τυλίξτε σε ρολό και σερβίρετε.