Υλικά
- 2 πολύ ώριμες μπανάνες
- 1/3 φλ. τσαγιού γάλα βρώμης
- 1/2 φλ. τσαγιού αλεσμένα αμύγδαλα
- 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και πολτοποιήστε τις σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το γάλα βρώμης και ανακατέψτε να ενωθούν καλά.
- Προσθέστε τα αλεσμένα αμύγδαλα, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Προσπαθήστε να μην ανακατέψετε υπερβολικά.
- Χρησιμοποιήστε μια κουτάλα παγωτού για να βγάλετε ομοιόμορφες μπάλες (περίπου 9) από το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήστε τα μπισκότα στο φούρνο για περίπου 13- 15 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς οι άκρες).
- Αφήστε τα να κρυώσουν λίγο και απολαύστε τα!