Υλικά
- 2 μεγάλα κολοκυθάκια
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- Μια χούφτα άνηθο
- 4 αυγά
- 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 50 γρ. αλεύρι
- Λάδι για το τηγάνισμα
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε τα κολοκυθάκια κατά μήκος σε μεγάλες φέτες και τοποθετήστε σε ένα ξύλο κοπής και αλατοπιπερώστε.
- Τρίψτε το τυρί σε ένα μπολ και προσθέστε τον άνηθο, τα αυγά και τα μπαχαρικά και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε τη φρυγανιά και το αλεύρι σε ένα πιάτο και ανακατέψτε.
- Ζεστάνετε το λάδι και σκουπίστε τα κολοκυθάκια με χαρτί κουζίνας.
- Περάστε από το μείγμα της φρυγανιάς και μετά από το μείγμα των αυγών.
- Τηγανίστε τα από κάθε πλευρά για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.