Υλικά

  • 2 μεγάλα κολοκυθάκια
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • Μια χούφτα άνηθο
  • 4 αυγά
  • 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 50 γρ. αλεύρι
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τα κολοκυθάκια κατά μήκος σε μεγάλες φέτες και τοποθετήστε σε ένα ξύλο κοπής και αλατοπιπερώστε.
  2. Τρίψτε το τυρί σε ένα μπολ και προσθέστε τον άνηθο, τα αυγά και τα μπαχαρικά και ανακατέψτε καλά.
  3. Τοποθετήστε τη φρυγανιά και το αλεύρι σε ένα πιάτο και ανακατέψτε.
  4. Ζεστάνετε το λάδι και σκουπίστε τα κολοκυθάκια με χαρτί κουζίνας.
  5. Περάστε από το μείγμα της φρυγανιάς και μετά από το μείγμα των αυγών.
  6. Τηγανίστε τα από κάθε πλευρά για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.