Υλικά

  • 4- 6 λουκάνικα
  • 1- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • Αλάτι και πιπέρι, για γεύση
  • Προαιρετικά: προσθέστε μια μικρή ποσότητα μουστάρδας ή μέλι για γεύση

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσθέστε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί.
  3. Προσθέστε τα λουκάνικα στο τηγάνι και ψήστε τα για περίπου 5- 7 λεπτά. Γυρίστε από την άλλη πλευρά να ψηθούν ομοιόμορφα.
  4. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπεριά στο τηγάνι και σοτάρετέ τα για 2- 3 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να καραμελώνουν.
  5. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και μουστάρδα ή μέλι, αν το επιθυμείτε.
  6. Ανακατέψτε, αφήστε ένα λεπτό ακόμα και αφαιρέστε τα λουκάνικα από τη φωτιά.