Υλικά
- 4- 6 λουκάνικα
- 1- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
- Αλάτι και πιπέρι, για γεύση
- Προαιρετικά: προσθέστε μια μικρή ποσότητα μουστάρδας ή μέλι για γεύση
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέστε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί.
- Προσθέστε τα λουκάνικα στο τηγάνι και ψήστε τα για περίπου 5- 7 λεπτά. Γυρίστε από την άλλη πλευρά να ψηθούν ομοιόμορφα.
- Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπεριά στο τηγάνι και σοτάρετέ τα για 2- 3 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να καραμελώνουν.
- Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και μουστάρδα ή μέλι, αν το επιθυμείτε.
- Ανακατέψτε, αφήστε ένα λεπτό ακόμα και αφαιρέστε τα λουκάνικα από τη φωτιά.