Η Kärcher, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της καθαριότητας, ξεχώρισε στα Home Improvement Awards 2024, τα οποία διοργανώθηκαν για δωδέκατη χρονιά από την Karydakis Media. Κατά την τελετή απονομής, η Kärcher απέσπασε τρία βραβεία, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στον κλάδο. Οι διακρίσεις αυτές αναδεικνύουν την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της, καθιστώντας την προτιμητέα επιλογή για καταναλωτές και επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα, η Kärcher συμμετείχε στις κατηγορίες κοινού και αξιολόγησης στις εξής θεματικές ενότητες:

  • Μηχανήματα Κήπου Μπαταρίας: Η Kärcher διαγωνίζεται με το OC 6-18 Premium, συμπαγής και φορητός καθαρισμός ανεξάρτητα από τη σύνδεση ρεύματος ή νερού – το φορητό πλυστικό με μπαταρία OC 6-18 Premium είναι ιδανικό για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό εν κινήσει ή γύρω από το σπίτι.
  • Καινοτομία: Η νέα κάνη Eco!Booster αποτελεί την υποψηφιότητα της Kärcher σε αυτή την κατηγορία, προτείνοντας μια πρωτοποριακή λύση για την αύξηση της αποδοτικότητας και της εξοικονόμησης ενέργειας στο πλύσιμο του εξωτερικού χώρου. 
  • Sustainability: Η σκούπα T11/1 HEPA RE!PLAST αποτελεί την πρόταση της Kärcher για μια βιώσιμη επιλογή στον τομέα της καθαριότητας, ενσωματώνοντας ανακυκλωμένα υλικά και τεχνολογία HEPA για ανώτερη απόδοση. 

Επιπλέον, στην κατηγορία κριτικής αξιολόγησης, η Kärcher συμμετείχε με την επιτυχημένη καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), “Καθαρή Εβδομάδα”. Η καμπάνια αυτή εκφράζει την ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που φροντίζουν για την καθαριότητα των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων. 

Η Kärcher κατάφερε να διακριθεί για το 2024 και να λάβει τα παρακάτω βραβεία:

  • Gold Βραβείο στην κατηγορία «Μηχανήματα κήπου μπαταρίας». Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Θάνος Κολοκυθάς, Sales Manager Home Improvement.
  • Silver Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία». Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Κώστας Μπίμπιζας, Product Manager  
  • Silver Βραβείο στην κατηγορία «CSR». Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Δώρα Λυκάκη, Product & Marketing Director. 

Η διάκριση της Kärcher στα Home Improvement Awards 2024 υπογραμμίζει τη συνεχή της προσπάθεια για καινοτομία, βιωσιμότητα και κοινωνική ευθύνη. Με τις αξίες αυτές να αποτελούν τον πυρήνα της εταιρικής της φιλοσοφίας, η Kärcher συνεχίζει να θέτει πρότυπα στον κλάδο της καθαριότητας και της φροντίδας του σπιτιού.

Η Kärcher Greece, με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να εξελίσσει τα προϊόντα της και να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας των καταναλωτών, προσφέροντας συστήματα επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού καθαρισμού υψηλής ποιότητας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στις απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τα άλλα προϊόντα της Kärcher, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο karcher.com