Με στόχο τη δημιουργία δικτύου για τη συστηματική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και επιμόρφωση των γυναικών επιχειρηματιών εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της Ελλάδος σε θέματα επιχειρηματικότητας, υπογράφουν αύριο μνημόνιο συνεργασίας ο ΕΟΜΜΕΧ και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων.

Ειδικότερα το Μνημόνιο Συνεργασίας προβλέπει :

– τη δημιουργία Δικτύου από τα μέλη του ΕΕΔΕΓΕ και της ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε. προκειμένου να καταστεί δυνατή η παροχή συστηματικής πληροφόρησης και ενημέρωσης των μελών των κατά τόπους Επιμελητηρίων.

– την παροχή εκ μέρους του ΕΟΜΜΕΧ υπηρεσιών συντονισμού συστηματικής πληροφόρησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης των εκπροσώπων του δικτύου, τα οποία θα αποτελέσουν πυλώνες διάχυσης της πληροφόρησης και ενημέρωσης.

– τη δυνατότητα συμμετοχής των δύο φορέων σε προγράμματα, Εθνικά, Κοινοτικά και Ανταγωνιστικά για την προώθηση των θεμάτων και του σκοπού της σύστασής τους.

– τη συνεργασία με άλλους εθνικούς και διεθνείς φορείς κλπ.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας θα γίνει στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Πλατεία Λουδοβίκων, το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12.30.