Το δεύτερο κατάστημά της εγκαινιάζει η αλυσίδα Saturn στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 8 το πρωί.

Με σλόγκαν «Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά», η Saturn προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί από τις χαμηλές τιμές σε μια πλούσια ποικιλία προϊόντων. Η διεύθυνση του νέου καταστήματος είναι Τομπάζη 22 & Απόλλωνος 2, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Το 5ο κατάστημα Saturn διαθέτει χώρο συνολικής έκτασης 5.630 τ.μ. και δωρεάν Parking 550 θέσεων.

Βασικό συστατικό της φιλοσοφίας των καταστημάτων είναι η τμηματική έκθεση των προϊόντων ανά εταιρία προμηθευτή, καθώς επίσης και η εφαρμογή της πρακτικής των «shops in shop».

Στο κατάστημα της Πυλαίας θα απασχολούνται 70 άτομα από την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, τα οποία διαθέτοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και εξειδίκευση θα αποτελέσουν τους καλύτερους συμβούλους αγορών για τους πελάτες του καταστήματος.

Η Saturn εισήλθε στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο του 2008, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ το Νοέμβριο του ίδιου έτους εγκαινίασε το δεύτερό της κατάστημα στην περιοχή του Γέρακα Αττικής.

Το Μάρτιο του 2010 η Saturn διεύρυνε το δίκτυό της με δύο νέα καταστήματα, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και στο Σταθμό Λαρίσης, στην Αθήνα. Με την προσθήκη και του 5ου καταστήματος στην ελληνική αγορά, το προσωπικό που θα απασχολεί το δίκτυο θα φτάσει τα 400 άτομα, ενώ παράλληλα συμπληρώνονται συνολικά 250 σημεία πώλησης στις 14 χώρες όπου δραστηριοποιείται η Saturn.