Η κινέζικη έκδοση της ιστοσελίδας είναι από σήμερα στον αέρα και έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από ενέργειες της Invest in Greece στην Ασία, σε μία περίοδο όπου η επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Κίνας ενισχύεται.

Παράλληλα, στόχος είναι η πλήρης, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση, των κινέζων επενδυτών και η διαμόρφωση του κατάλληλου κλίματος για γόνιμο επιχειρηματικό διάλογο.

Η ιστοσελίδα της Invest in Greece είναι ένα δυναμικό εργαλείο τεχνολογικής αιχμής και αρτιότητας, που ενημερώνεται καθημερινά, ώστε ο επισκέπτης να έχει πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες για τους βασικούς επενδυτικούς κλάδους της χώρας μας, αναλύσεις για το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας, μία σειρά από χρήσιμες ηλεκτρονικές εκδόσεις της Invest in Greece, όλα τα τελευταία νέα για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της εταιρίας κ.ά.

Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα www.investingreece.gov.gr ανανεώθηκε, πλήρως, το 2009, με περιεχόμενο σε τέσσερις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Μετά τα Κινεζικά, η Invest in Greece έχει προγραμματίσει την άμεση μετάφραση του ιστότοπου σε Αραβικά έως το τέλος Σεπτεμβρίου και Ισπανικά και Ρωσικά έως το τέλος του έτους.