Με αφορμή δημοσίευμα του newsbeast.gr για το πάρκο Αντώνη Τρίτση στο Ίλιον αναγνώστης σχολιάζει ότι: «τα βράδια στο πάρκο υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση από χρήστες ουσιών, οι οποίοι διασκορπίζουν παντού σύριγγες και τα σύνεργά τους. Όλες οι λάμπες φωτισμού είναι σπασμένες και κατεστραμμένες.

Δεν υπάρχει κάποια βρύση για νερό ώστε να ξεδιψούν οι επισκέπτες. Έχει κλείσει αρκετός χώρος για εκμάθηση ιππασίας έναντι αμοιβής με έντονη δυσοσμία από τα ζώα. Το γεφυράκι που περπατάει ο κόσμος είναι σχεδόν κατεστραμμένο και πολύ επικίνδυνο. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ρίξει στα ζώα και στα ψάρια οτιδήποτε.

Η αστυνόμευση του χώρου είναι μηδαμινή και υπάρχει μία ψευτοσεκιούριτι με ένα σαραβαλάκι που απλά σηκώνει σκόνη στους περιπατητές. Εάν χτυπήσεις μέσα στο πάρκο, δεν θα βρεις ούτε νερό και φυσικά ούτε γιατρό. Δεν υπάρχει κανένα μέσο πυρόσβεσης και καμία πυρασφάλεια. Δεν υπάρχει καμία πινακίδα σήμανσης εξόδου ή διαδρομής για περπάτημα. Η εγκατάσταση για το τρενάκι μεταφοράς των επισκεπτών δεν δούλεψε ποτέ και είναι διαλυμένη».

Το newsbeast.gr δημοσιεύει το σχόλιο του αναγνώστη ωστόσο στο επιτόπιο ρεπορτάζ που έγινε διαπιστώθηκε ότι και νερό στο πάρκο υπήρχε στις βρύσες που βρίσκονται στην είσοδο του πάρκου. Σύριγγες και τοξικομανείς δεν εντοπίστηκαν ποτέ και αν υπήρχαν θα αναφέρονταν στο κείμενο.

Πυροσβέστες με όχημα της Π.Υ. βρίσκονταν εκεί για την αποφυγή απροόπτων και εργάτες καθάριζαν συνεχώς το πάρκο.

Μάλιστα, υπήρξε επικοινωνία και με τους επισκέπτες του πάρκου οι οποίοι ξεκουράζονταν εκεί και ανέφεραν ότι δεν έχουν εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Για το θέμα μη λειτουργίας του τρένου, οι εργαζόμενοι απάντησαν ότι θα τεθεί σε λειτουργία από το χειμώνα καθώς γίνονται εργασίες και υποστήριξαν ότι η λειτουργία του έχει αργοπορήσει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Δείτε εδώ τη δημοσίευση για το πάρκο Αντώνη Τρίτση