Ο Bobby ξέρει να αναγνωρίζει τα χαρτονομίσματα και ξέρει και πώς να τα ξοδεύει. Είναι αυτό εντυπωσιακό, όχι μόνο επειδή είναι οκτώ χρονών αλλά κυρίως επειδή είναι ένα… κόκερ σπάνιελ!

Τα χαρίσματα του Bobby τον έχουν κάνει διάσημο στην πόλη Changchun της Κίνας όπου ζει. Κάθε μέρα, κάνει συντροφιά στην ιδιοκτήτριά του Wang Chun στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών που διατηρεί και «καιροφυλακτεί» για πελάτες που ανοίγουν το πορτοφόλι τους.

Όταν κάποιος του δίνει ένα χαρτονόμισμα του ενός γουάν, ο Bobby το βουτάει στο μουσούδι του και τρέχει στο κοντινό παντοπωλείο όπου αγοράζει τα αγαπημένα του σνακ, λουκάνικα και φτερούγες κοτόπουλου!

Σύμφωνα με τη Wang, ο Bobby είναι ένας συνεπής… καταναλωτής εδώ και πέντε ή έξι χρόνια!

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς πότε άρχισε να αγοράζει μόνος του πράγματα αλλά είναι αρκετά έξυπνος για να κάνει πολλά πράγματα», τόνισε.

Όσο για όποιον νομίζει πως μπορεί να τον ξεγελάσει, πέφτει έξω: ο Bobby ξέρει να ξεχωρίζει ένα χαρτονόμισμα από ένα απλό κομμάτι χαρτί, κι αν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε ένα χαρτονόμισμα μικρής αξίας κι ένα μεγαλύτερης, ξέρει να διαλέγει αυτό που αξίζει περισσότερο!


Δείτε τις φωτογραφίες…