Εγγυημένα, υψηλά και αφορολόγητα εισοδήματα υπόσχονται τα φωτοβολταϊκά συστήματα που εγκαθίστανται στις στέγες.

Είτε έχετε κεραμοσκεπή είτε μια απλή ταράτσα, μπορείτε εύκολα και χωρίς κανέναν κόπο να εγκαταστήσετε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα που μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρικό ρεύμα και αποφέρει σημαντικά έσοδα από την πώλησή του ρεύματος στην ΔΕΗ.

• Τί έσοδα προσφέρει;
Προσφέρει έσοδα αντίστοιχα με αυτά που θα εισπράττατε από την ενοικίαση ακινήτου αξίας 400.000 ευρώ! Αν λάβουμε υπόψη ότι το κόστος φωτοβολταϊκού στέγης 10KW δεν ξεπερνά τα 25.000 ευρώ, τότε η συγκεκριμένη επένδυση καθίσταται σχεδόν επιβεβλημένη!

Τα έσοδα είναι εγγυημένα από τη ΔΕΗ για 25 χρόνια και η τιμή αγοράς ρεύματος αναπροσαρμόζεται βάσει αρκετών παραγόντων, όπως και ο τιμάριθμος.

Σήμερα, πάντως, ένα φωτοβολταϊκό 10 KW στη στέγη ενός σπιτιού μπορεί να παράγει εισόδημα έως και 7.500 ευρώ ετησίως πλήρως αφορολόγητο και χωρίς ΦΠΑ.

• Προσφέρεται Χρηματοδότηση;
Οι τράπεζες, παρά τις δύσκολες συνθήκες, χρηματοδοτούν έως 100% τέτοιου είδους έργα.

Με αυτό μπορεί να πειστεί και ο πιο επιφυλακτικός πελάτης για το εύλογο της επένδυσής του, αν αναλογιστεί ότι οι τράπεζες δανειοδοτούν αυτά τα έργα αναλαμβάνοντας και οι ίδιες το –σχεδόν μηδενικό- ρίσκο αποπληρωμής της επένδυσής τους.


• Ποιά στάδια περνάει μία φωτοβολταϊκή εγκατάσταση;

Μετά από μελέτη του χώρου σας από τους μηχανικούς της Alousystem Φωτοβολταϊκά, σας παραδίδεται η μελέτη φωτοβολταϊκής εγκατάστασης την οποία καταθέτετε στην ΔΕΗ μαζί με το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας της στέγης σας.

Ύστερα θα χρειαστείτε γύρω στον έναν μήνα για να έχετε την τελική άδεια της ΔΕΗ στα χέρια σας και μία έως δύο εβδομάδες για να παραληφθούν τα υλικά εγκατάστασης. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το έργο, χρειάζονται περίπου τρεις μέρες για να γίνει μία εγκατάσταση.

• Γιατί να επιλέξω την Alousystem Φωτοβολταϊκά;
Η Alousystem Φωτοβολταϊκά είναι μέρος του ομίλου ALCO (www.alco.gr), με επιτυχή παρουσία στην αγορά της Ελλάδος, της Γερμανίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, άνω των 25 ετών.

Το μέγεθος, η πολυετή εμπειρία, και η αξιοπιστία της εταιρείας της επιτρέπει να επενδύει με συνέπεια στην παροχή άρτιων τεχνικά και επιστημονικά τεκμηριωμένων λύσεων.

Συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία για την εγκατάσταση που ενδιαφέρεστε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με τις προτάσεις μας για εσάς.