Στο θέατρο Αλκμήνη για τρίτη συνεχή χρονιά θα παρουσιαστεί ο μονόλογος του Χρήστου Λιακόπουλου «Προμηθέας Εσταυρωμένος» με τον ίδιο να ερμηνεύει και να εξελίσσει, μέσα στη διάρκεια των χρόνων, τον ρόλο του Προμηθέα.

Μία παράσταση που ακολουθεί τα χνάρια της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας του πρώτου μονολόγου «Αυτοκράτωρ Αδριανός», που έγραψε και παρουσίασε επί τέσσερα χρόνια, ο Χρήστος Λιακόπουλος.

Οι δύο βασικοί πυλώνες του έργου

Προμηθέας Εσταυρωμένος

Τα μηνύματα του έργου «Προμηθέας Εσταυρωμένος» είναι πολλά και σημαντικά, αγγίζουν το σήμερα και το κάνουν πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο ακατάπαυστος αγώνας που δίνουμε όλοι μας κάθε μέρα, για ελευθερία απέναντι, πρωτίστως, στον ίδιο μας τον εαυτό και εν συνεχεία σε κάθε μορφή αυταρχικής εξουσίας, αλλά και η μέγιστη έκφραση αγάπης, που φτάνει στην αυτοθυσία, είναι οι δύο βασικοί πυλώνες του έργου.

Κάτι που σχολιαζόταν συχνά από τους θεατές μετά την παράσταση, αλλά και στις εντυπώσεις που κατέθεταν στο διαδίκτυο, ήταν: «Το έργο μάς εμψύχωσε και μας έδωσε δύναμη να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και εμπόδια, που πριν φοβόμασταν, και ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας».

Πληροφορίες:

Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 6.30 μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων στο Ticket services και στο ταμείο του θεάτρου

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 10€ , Άνεργοι, ατέλειες: 8€, Ισχύουν ειδικές τιμές για γκρουπ

Διάρκεια: 75’