Το Primer Music Festival, έφερε και φέτος στην Ελλάδα τους superstars της παγκόσμιας EDM όπως κάνει σταθερά από το 2018. Martin Garrix, Eric Prydz, Roykshopp Live, Kolsch, Agents of Time, Argy, Morten, Gordo, Miss Monique, Juisy M, Tujamo, Christian Cambas, Nick Jojo, Pedrik, Playmen, επαναπροσδιόρισαν την έννοια του φεστιβαλικού πάρτυ, σε ένα 2ήμερο και 18 ώρες μουσικής που κάλυψε όλο το φάσμα του σύγχρονου ηλεκτρονικού χορευτικού ήχου!

Και όλα αυτά, με τη συνδρομή του εντυπωσιακότερου stage που έχουμε δει ποτέ σε ελληνική διοργάνωση: 800 τμ οθονών led, lasers, φωτιζόμενα βραχιόλια, άρτια visual fx και ήχος, συνδυάστηκαν για να δώσουν ένα τελικό αποτέλεσμα που άφησε το δικό του μοναδικό αποτύπωμα και ανέβασε τον πήχη όσο καμία άλλη παραγωγή στο παρελθόν.

Εκτός από το μοναδικό στα ελληνικά χρονικά main stage, εντύπωση έκανε, τόσο μουσικά όσο και αισθητικά, και το afterhours stage όπου μεταφέρθηκε η δράση το βράδυ του Σαββάτου, παρατείνοντας τον χορό μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής!

Ειδική αναφορά, τέλος, αξίζει στα βραχιόλια ανέπαφων συναλλαγών που υιοθέτησε το φετινό Primer Music Festival, κάνοντας τις ουρές στα ταμεία παρελθόν και συμβάλλοντας στη συνολικότερη θετική εμπειρία που βίωσαν οι θεατές. Για πρώτη φορά μάλιστα σε ελληνική διοργάνωση, υπήρχε φέτος η δυνατότητα να φορτίσεις μόνος σου το βραχιόλι σου, πριν ή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, αλλά και να κάνεις refund.

Τόσο το κοινό, όσο και οι δημοσιογράφοι από ελληνικά αλλά και κορυφαία διεθνή media που βρέθηκαν στην Αθήνα προσκεκλημένοι από το φεστιβάλ, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, κάνοντας διθυραμβικά σχόλια για το Primer Music Festival 2024.