Με πλήθος νέων ταινιών, μας υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«2 Guns»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπαλτάσαρ Κορμακούρ με τους: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μαρκ Γουάλμπεργκ, Πόλα Πάτον, Μπιλ Πάξτον

Δυο αξιωματικοί διαφορετικών υπηρεσιών συνεργάζονται, χωρίς ο ένας να ξέρει την αληθινή ταυτότητα του άλλου, για να εξοντώσουν τον Μεξικάνο αρχηγό ενός καρτέλ ναρκωτικών. Όταν, όμως, οργανώνουν μια ληστεία σε μια τράπεζα στην οποία εκείνος καταθέτει τα χρήματά του, θα βρεθούν προ εκπλήξεως, η οποία θα στρέψει εναντίον τους τις υπηρεσίες τους αλλά και μερικούς ακόμη πιο αποφασισμένους δολοφόνους.

«Επικίνδυνο Κύκλωμα»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Κρόουλι με τους: Έρικ Μπάνα, Ρεμπέκα Χολ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Κιάραν Χιντς

Δυο δικηγόροι και παλιοί εραστές διορίζονται από το κράτος για να υπερασπιστούν τον μουσουλμάνο ύποπτο μιας πολύνεκρης βομβιστικής επίθεσης σε αγορά του Λονδίνου. Σύντομα θα διαπιστώσουν ότι υψηλά ιστάμενοι και μυστικές υπηρεσίες είναι βαθιά μπλεγμένοι στην υπόθεση, η οποία απειλεί πλέον τη ζωή τους.

«Metallica: Through the Never»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νίμροντ Αντάλ

Στη διάρκεια μιας συναυλίας των Metallica, ένας νεαρός υπάλληλος της παραγωγής αναλαμβάνει μια αποστολή ρουτίνας, η οποία θα εξελιχθεί απρόοπτα σε σουρεαλιστικό εφιάλτη.

«Οικόπεδο 12»

Ελληνοκυπριακή ταινία, σκηνοθεσία Κυριάκος Τοφαρίδης με τους: Κάρμεν Ρουγκέρη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μιχάλη Μαρίνο, Κώστα Δημητρίου

Όταν εγγλέζικοι δορυφόροι εντοπίζουν μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στην περιουσία ενός Κύπριου συνταξιούχου, μυστικοί πράκτορες, κυβερνήσεις και οικογενειακοί γνωστοί από το παρελθόν θα συνωστιστούν στο οικόπεδό του, έχοντας ο καθένας το δικό του σχέδιο.

«September»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Πέννυ Παναγιωτοπούλου με τους: Κόρα Καρβούνη, Μαρία Σκουλά, Χρήστο Στέργιογλου, Νίκο Διαμαντή

Η Άννα δουλεύει σ’ ένα ΙΚΕΑ και ζει με το σκύλο της σ’ ένα μικρό διαμέρισμα. Όταν εκείνος πεθαίνει, ζητά να τον θάψει στον κήπο της οικογένειας που μένει στην απέναντι μονοκατοικία, η οποία αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται το καταφύγιό της. Έτσι, μεταξύ των μελών της οικογένειας και της Άννας θα αναπτυχθεί μια ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ τρυφερής αποδοχής και ψυχρής απόρριψης.

«Gloria»

Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Λέλιο με τους: Παουλίνα Γκαρσία, Σέρχιο Ερνάντεζ

Η 58χρονη Γκλόρια ζει μόνη, έχοντας αραιή επαφή με τα δυο παιδιά της που έχουν πλέον φύγει από το σπίτι. Θα δημιουργήσει μια τρυφερή ερωτική σχέση με τον Ροδόλφο, έναν 65άρη πρώην αξιωματικό του ναυτικού, ο οποίος όμως έχει μια παράξενη εξάρτηση από την πρώην γυναίκα και τις δύο κόρες του.


«Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα»

Γερμανο-ελβετική ταινία, σκηνοθεσία Μπίλε Όγκαστ με τους: Τζέρεμι Άιρονς, Μαρτίνα Γκέντεκ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Μελανί Λοράν

Σώζοντας μια κοπέλα από την αυτοκτονία, ο Ελβετός πανεπιστημιακός Ράιμουντ Γκριγκόριους θα βρεθεί από τη Βέρνη στη Λισαβόνα και από εκεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης πορτογαλικής ιστορίας.

«Red City»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Μάνος Τζίζεκ με τους: Απόλλων Μπόλλας, Χριστίνα Δαλαμάγκα, Νικόλας Μπράβος

Η Αθήνα σε ένα άλλο παρόν ή στο μέλλον. Ο πληθυσμός έχει μεταλλαχθεί και έχει αποξενωθεί τόσο ο ένας από τον άλλον που ανθρωπόμορφα ρομπότ υποκαθιστούν την ανθρώπινη ύπαρξη. Εξαιτίας μιας δυσλειτουργίας στην κοινότητα τους, τα ανδροειδή εξεγείρονται και το κοινωνικό σύστημα απειλείται. Η Αθήνα βράζει και, όπως κάθε πόλη, κρύβει ανείπωτα μυστικά.