Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους. Κωμωδίες, κομεντί και περιπέτειες κάνουν ντεμπούτο απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«This Is The End»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σεθ Ρόγκεν, Ίβαν Γκόλντμπεργκ με τους: Σεθ Ρόγκεν, Τζόνα Χιλ, Τζέιμς Φράνκο, Τζέι Μπαρουσέλ, Έμα Γουάτσον

Ο Καναδός κωμικός Τζέι Μπάρουσελ, που σιχαίνεται τον κόσμο της χολιγουντιανής show biz, επισκέπτεται τον συμπατριώτη και φίλο του Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος δείχνει να μην ενοχλείται από την παραμορφωτική λάμψη του Λος Άντζελες. Ο Σεθ παρασύρει, χωρίς τη θέλησή του, τον Τζέι στο πάρτι του συναδέλφου τους Τζέιμς Φράνκο, όπου έχει μαζευτεί η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου. Μια σειρά από εκρήξεις, δονήσεις και μεταφυσικά φαινόμενα φέρνει έξι κωμικούς οχυρωμένους στη βίλα να προσπαθούν να σωθούν από τις ημέρες της Αποκάλυψης που ζει η Πόλη των Αγγέλων.

«Κάτσε Φρόνιμα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρεγκ Ζισκ με τους: Τζούλιαν Μουρ, Μάικλ Ανγκαράνο, Γκρεγκ Κινίαρ, Λίλι Κόλινς

Ανήμπορη να βρει τον φανταστικό ιππότη στην πεζή επαρχιακή πραγματικότητα, η καθηγήτρια αγγλικών Λίντα ζει μια μοναχική και κουραστικά αυστηρή ζωή. Όλα αυτά αλλάζουν όταν ξανασυναντηθεί με τον πρώην μαθητή της Τζέισον Σέργουντ που σπούδασε σεναριογράφος, αλλά τα παράτησε και γύρισε στη γενέτειρά του. Το ανέβασμα της «Χρυσαλλίδας» σε σχολική παράσταση, του μοναδικού έργου που έχει γράψει ο Τζέισον, λειτουργεί απελευθερωτικά για την ίδια, η οποία δεν αργεί να καταλάβει ότι η πραγμάτωση των ονείρων αρκετές φορές συνοδεύεται από δυσάρεστες εκπλήξεις.

«Ο Μαχητής»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μακούντα Μάικλ Ντιούιλ με τους: Πολ Γουόκερ, Νάιμα ΜακΛιν, Γκι Ντε Βιλιέ

Ο πρώην κατάδικος Μάικλ Γουντς, παραβιάζοντας τους όρους της αναστολής του, ταξιδεύει στη Νότια Αφρική για να συναντήσει την πρώην σύζυγό του. Όταν φτάνει στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, ο ανυποψίαστος Αμερικανός ταξιδιώτης παίρνει το λάθος ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Το μίνι βαν που παραλαμβάνει κρύβει μέσα του διάφορες εκπλήξεις, όπως ένα ενεργό κινητό, ένα περίστροφο με σιγαστήρα και μια φιμωμένη.


«Όλα Για Την Αγάπη»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζος Μπουν με τους: Γκρεγκ Κινίαρ, Κρίστεν Μπελ, Λίλι Κόλινς, Λόγκαν Λέρμαν

Ο συγγραφέας Μπιλ Μπόργκενς υποφέρει μετά το χωρισμό του από ένα ισχυρό μπλοκάρισμα έμπνευσης. Χωρίς να έχει ξεπεράσει το διαζύγιό του, εξακολουθεί να φορά τη βέρα του και να παρακολουθεί το σπίτι της πρώην συζύγου του. Τα παιδιά του, η φιλελεύθερη φοιτήτρια Σαμάνθα και ο ντροπαλός μαθητής Ράστι, ακολουθούν το καθένα με το δικό του τρόπο το επάγγελμα του πατέρα τους, ενώ την ίδια στιγμή γεύονται τις ερωτικές χαρές αλλά και τις απογοητεύσεις της εφηβείας.


«Έρωτας Είναι…»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Σουζάνε Μπίερ με τους: Πιρς Μπρόσναν, Τρίνε Ντίρχολμ, Μόλι Μπλιξτ Έγκελιντ, Σεμπάστιαν Γιένσεν

Μια Δανέζα κομμώτρια, η οποία έχει μόλις τελειώσει μια σειρά χημειοθεραπειών, ανακαλύπτει ότι ο άντρα της την απατά και φεύγει μόνη για το γάμο της κόρης της στην Ιταλία. Εκεί γνωρίζει τον γοητευτικό πατέρα του μέλλοντα γαμπρού της και μια απρόσμενη ευκαιρία για μια νέα ζωή.

«Ανοιχτή Καρδιά»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μαριόν Λεν με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιπολίτ Ζιραρντό, Ρομάν Ροντέου

Η Μίλα και ο Χαβιέ είναι ένα ζευγάρι χειρουργών που δεν αφήνει τη ρουτίνα να καταπιεί τον έρωτά του. Η ανέμελη ζωή τους, γεμάτη πάρτι αλλά και μπόλικη ξενοιασιά ανατρέπεται όταν η Μίλα μένει έγκυος. Οι ενήλικες υποχρεώσεις αρχίζουν να επιβαρύνουν την υγεία της σχέσης, με τον Χαβιέ να ξεκινά μια αυτοκαταστροφική πορεία.