Πέντε κινηματογραφικές πρεμιέρες επιφυλάσσει για τους φίλους της 7ης τέχνης, η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα. Μεταξύ αυτών η καταιγιστική περιπέτεια «Η Συμμορία των Μάγων» και το «After Earth».

Ακόμη, η εβδομάδα περιλαμβάνει ταινίες επιστημονικής φαντασίας και animation, σινεφίλ επιλογές, αλλά και μία επανέκδοση ενός κλασικού φιλμ.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Η Συμμορία των Μάγων»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λουί Λετεριέ με τους: Μαρκ Ράφαλο, Μελανί Λοράν, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Άιλα Φίσερ, Μόργκαν Φρίμαν

Ένας πράκτορας του FBI και μια αστυνομικός της Interpol προσπαθούν να αποδείξουν ότι μια ομάδα τεσσάρων «ταχυδακτυλουργών» βρίσκεται πίσω από μια σειρά ληστειών και να τους συλλάβουν.

«After Earth»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τους: Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν Σμιθ, Σόφι Οκονέντο, Ζόι Κράβιτζ

Μετά τη συντριβή του διαστημόπλοιου τους, ο γενναίος στρατηγός Σάιφερ και ο έφηβος γιος του Κιτάι βρίσκονται παγιδευμένοι στη Γη, την οποία η ανθρωπότητα έχει εγκαταλείψει εδώ και μια χιλιετία. Ο Σάιφερ έχει τραυματιστεί σοβαρά και ο γιος του πρέπει να διασχίσει μόνος του τον αφιλόξενο πλανήτη προς αναζήτηση βοήθειας.

«Γλυκά μας Λάθη»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Νοεμί Λβοβσκί με τους: Νοεμί Λβοβσκί, Γιολάντ Μορό, Σαμίρ Γκεσμί, Μισέλ Βιλερμόζ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η 40χρονη Καμίγ, που μόλις χώρισε από τον σχολικό της έρωτα με τον οποίο ήταν παντρεμένη όλη της ζωή, μεθά μέχρι τελικής πτώσεως. Όταν ξυπνά, βρίσκεται πίσω στο 1985 και στα 16 της, αντιμέτωπη με τις επιλογές που έκανε στην εφηβεία της.

«Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρις Γουέιτζ

Η νεαρή Μέρι Κάθριν, κόρη ενός εκκεντρικού επιστήμονα, συρρικνώνεται ξαφνικά και βρίσκεται στο βασίλειο των μικροσκοπικών Φίλιον, που πρέπει να προστατεύσουν το δάσος από τους Μπόγκανς οι οποίοι θέλουν να το καταστρέψουν ολοσχερώς.

«Ο Φοιτητής»

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Σαντιάγο Μίτρε με τους: Εστέμπιαν Λαμότε, Ρομίνα Πάουλα, Ρικάρντο Φέλιξ, Βαλέρια Κορέα

Ο Ρόκε είναι ένας νεαρός που έρχεται στο Μπουένος Άιρες για να σπουδάσει, να ερωτευτεί και να διασκεδάσει. Όλα αυτά αλλάζουν όμως μετά τη γνωριμία του με την όμορφη βοηθό καθηγητή Πάουλα, η οποία θα τον σύρει στην πολιτική αρένα, με τον νεαρό φοιτητή να γίνεται πολύ γρήγορα το δεξί χέρι του μέντορα μιας αριστερής πολιτικής οργάνωσης.

«Η Κυρία με το Σκυλάκι»

Σοβιετική ταινία, σκηνοθεσία Γιοσίφ Κέιφιτς με τους: Αλεξέι Μπατάλοφ, Ίγια Σαβίνα

Ένας Μοσχοβίτης φιλόλογος και μια Ρωσίδα επαρχιώτισσα γνωρίζονται στη Γιάλτα, όπου και συνάπτουν μια σύντομη, αλλά παθιασμένη σχέση. Επιστρέφοντας στις πόλεις τους και τους δυστυχισμένους γάμους τους προσπαθούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον, μέχρι που εκείνος αποφασίζει να την αναζητήσει ξανά.